Beauty Barn Kid - Skin Soother
Beauty Barn Kid - Skin SootherBeauty Barn Kid - Skin SootherBeauty Barn Kid - Skin SootherBeauty Barn Kid - Skin Soother
65.000,00

Click here to edit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

All Purpose Skin Soother

5ml,15ml, 30ml, 80ml

 

Our All Purpose Skin Soother contains nature’s therapeutic properties to help calm and soothe all types of skin discomfort. You name it, this soother solves it: cuts, burns, bug bites, body eczema, body rashes, sore nipples, bruises even dry cuticle. It’s a must-have in everybody's drawer and bag. It works so well that adults get hooked also!

 For  all kinds of skin discomfort. 

For 0 month up

 

100% Natural Ingredients. Food grade.

Active ingredients:

Sweet Almond oil - helps heal and nourish dry skin. Soothes inflammation and can improve conditions such as eczema, psoriasis, sunburn and dermatitis.

Bergamot – a natural antibiotic and disinfectant. It suppresses pain, heals cuts and scars.

Tea Tree – used to inhibit bacterial, microbial, and viral infections and to protect wounds from becoming septic. It also promotes absorption of nutrients and speeding up the healing rate of scars and after marks. It’s also a natural insecticide.

Myrrh – an antimicrobial, astringent, expectorant, antifungal, stimulant, antiseptic, immune booster, circulatory, anti-inflammatory and. It helps wounds heal quickly and protects them from infection. 

 

Directions: Pump a small amount of product, then dab with fingertip and rub to affected area. For faster relief, rub until oil absorbs  completely. For face area use only for small area such as mosquito bites or light scratches or unbroken skin such as bruises. Not for face rash.

 


 

All Beauty Barn products are ecocert / COSMOS compliance and  FREE from:

Toxic | Steroids | Parabens | Phenoxyethanol | SLS | Artificial fragrances | Mineral oil | Propylene Glycol | Petrochemicals | Lanolin | Silicone derivatives

 

*BEAUTY BARN PRODUCTS ARE NOT MEDICINE. SEEK MEDICAL ATTENTION IF SYMPTOMS PERSIST.

 

All purpose Skin Soother 

5ml,15ml, 30ml, 80ml

 

Oil gel lembut multifungsi dengan manfaat terapeutik untuk meredakan berbagai keluhan mengenai kulit, seperti lmerah-merah, luka tergores, luka bakar, gigitan serangga, eksim badan, memar, puting lecet dan lain-lain. Sangat bermanfaat bahkan untuk kutikel kering.

Untuk segala keluhan kulit.

Untuk 0  bulan keatas

 

100% Bahan Natural. Aman jika tertelan.

 

Cara pemakaian: Keluarkan sedikit produk, lalu oleskan pada bagian kulit yang bermasalah. Untuk meredakan keadaan lebih cepat, gosok perlahan minyak hingga terserap oleh kulit sepenuhnya. Digunakan di wajah hanya untuk area yang tidak terlalu luas dan bukan luka terbuka, seperti lecet ringan, gigitan serangga, memar.

 

 All Beauty Barn products are ecocert / COSMOS compliance and  FREE from:

Toxic | Steroids | Parabens | Phenoxyethanol | SLS | Artificial fragrances | Mineral oil | Propylene Glycol | Petrochemicals | Lanolin | Silicone derivatives

 

* PRODUK  BEAUTY BARN BUKAN OBAT. CARI BANTUAN DOKTER JIKA KELUHAN BERLANJUT.

 

 

Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Cera Alba (Beeswax), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Azadirachta Indica (Neem) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil, Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass) Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Matricaria Recutita (German Chamomile) Oil, Cinnamomum Zeylanicum (Cinnamon) Bark Oil, Commiphora Myrrha (Myrrh) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract,Tocopherol.

Customer Reviews

Based on 51 reviews
100%
(51)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
L
L.C.
Best product ever

Bagus banget... Wajib ada di rmh bt buibu yg py bayi. Wktu anak kena gigit serangga atau luka merah2 ajaibnya baru dipakai bbrp menit da baikan. Yg bengkak jd kempes. Merah2 jd normal balik. Apalgi beauty barn ne dari bahan alami jd gk tkt bt apply ke bayi. Pengirimannya jg cpt bgt. Luv de

Y
Y.
Produk yg wajib ada dirumah!

Skin soother jadi jawaban untuk masalah eksim anak ku yg sudah menahun, biasanya dia ga pernah punya kulit mulus karena alerginya terus kambuh entah karna keringat atau makanan. Sejak pake soother ga hanya manjur buat eksim, tapi hampir semua masalah kulit bisa diatasi soother, seperti benjol, luka goresan dan luka kebakar. Sekarang, semua anak ku pun tau, beauty barn produk jadi andalan untuk mengatasi banyak persoalan kesehatan hari2.

D
D.F.

Maaf baru review .. barangnya cepet sampenya 😊

R
R.
2nd purchase

@arriet.rilegh
Since @beautybarnindonesia's diaper cream and cleansing lotion was a hit with baby erris's sensitiv skin

R
R.
Masih tentang soother yah

@andinnaasution
Asli ini buat ibu nya juga bs. aku punya gatal2 yang uda lama dan suka kambuh, aku iseng olesin ini kerasa anget bgt besoknya lgsg reda gtu kempes n mulai mengering. Amaze
sebagus itu. semua beli B 1 buat kulit ntr nambah lg buat 1, buat perut nambah lg buat kepala nambah lg buat pilek krn manjur2 deh koleksi lama2 amaze bgt

R
R.
Soother utk kepentok

@yanitatriana
Belum cobain ke baby-ku. Tapi udah coba ke diri sendiri, waktu itu kaki kepentok kursi kayu, sampe cenut2 benjol gitu pas sore, langsung ku olesin skin soother.. malemnya uda kempes ga jadi sakit, memar pun ga ada, yay keren banget deh ini !