Beauty Barn Aromatherapy - Feeve

Feeve

Cooling Body Oil

 

This body rub is the first rescue for children if they should start to have high body temperature. It will help to bring down the fever slowly with soothing scent to help calm the child. Also to relieve tense muscle for adults. 

For 0 month up.

 

Directions:

Start using when temperature reaches 37C. Repeat every 3-4 hours and observe. Temperature will fluctuates and slowly go back to normal. Seek medical help if temperature  rises above 39.5C. Oil will penetrate into the body system in 20-30 minutes.

For newborn or sensitive skin - massage a small amount onto bottom of feet and cover with socks.

For children above 12 months - apply to the back of neck and behind ears.

For adults - apply and massage area to relieve tense or sore muscles.

 

 

All Beauty Barn products are ecocert / COSMOS compliance and  FREE from:

Toxic | Steroids | Parabens | Phenoxyethanol | SLS | Artificial fragrances | Mineral oil | Propylene Glycol | Petrochemicals | Lanolin | Silicone derivatives

 

*BEAUTY BARN PRODUCTS ARE NOT MEDICINE. SEEK MEDICAL ATTENTION IF SYMPTOMS PERSIST.

 

Feeve

Cooling Body Oil

 

Campuran berbagai minyak terapeutik sebagai pertolongan pertama saat anak mulai menunjukkan gejala demam. Campuran ini akan membantu untuk menurunkan suhu tubuh secara perlahan serta memiliki aroma yang akan menenangkan anak. Bisa digunakan untuk meredakan otot yang  pegal atau  kaku.

Untuk 0 bulan keatas 

 

Cara pemakaian:

Mulai pemakaian  saat suhu  tubuh mencapai 37C. Diulang setiap 3-4 jam  dan dipantau. Suhu tubuh akan naik turun dan perlahan kembali normal. Jika suhu bertambah terus mencapai 39.5C, cari bantuan obat segera. Oil akan masuk ke sistem tubuh 20-30 menit setelah aplikasi.

- Untuk bayi yang baru lahir atau yang memiliki kulit sensitif - pijat lembut campuran pada telapak kaki lalu kenakan kaus kaki.

- Untuk bayi diatas 1 tahun - aplikasikan di area belakang leher dan belakang telinga.

- Untuk dewasa - dengan cara dibalurkan pada tubuh dan dipijat untuk merilexkan otot.

 

 

 All Beauty Barn products are ecocert / COSMOS compliance and  FREE from:

Toxic | Steroids | Parabens | Phenoxyethanol | SLS | Artificial fragrances | Mineral oil | Propylene Glycol | Petrochemicals | Lanolin | Silicone derivatives

 

* PRODUK  BEAUTY BARN BUKAN OBAT. CARI BANTUAN DOKTER JIKA KELUHAN BERLANJUT.

 

 

Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopherol, mix of essential oils.

Customer Reviews

Based on 14 reviews
100%
(14)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
R
R.
The best fever down ever!

By rschyni
Setiap abis imunisasi gak demam walaupun pakai vaksin yg ada kemungkinan demamnya. Kalau badannya berasa panas langsung usap2 di telapak kaki, suhu badannya normal lagi, obat dari om dokter jadi disimpan aja

R
R.
Feeve, amazing!

By reneoct
Testimonial
Ok before this, I've already heard about how amazing @beautybarnindonesia products are they have a lot if useful products from insect, repellents, aromatheraphy, tummy oil, body lotion and a lot more
Nah, recently rayson had a high fever i was super worried! Tried to apply The cooling patch on his back and forehead. This area became Cooler but then the rest of The body is still burning hot. Esp the feet and the back of his ears.

The next day contacted the seller. It was being GO-JEK right away
How convenient
Thank god this seller is located in batam
In fact, they are the authorised batam distributor

So, I applied it on rayson
He became super relax and i love how the oil
Easy to apply, have relaxing scents
Contains peppermint, lavender, lemon, eucalyptus, and other awesome ingredients for relaxations and to cool down fever. It works magically on rayson i highly recommended this and i think all mommies need to have this product stand by at Home
@mrbabyshop
I highly recommended this seller too

R
R.
Demam pun hilang!

By maidellafitriyani
Nah yang ini di pakai kalo Rayyan badannya lagi agak anget dan demam.. biasanya si aku semprotin di telapak kaki stelah itu dipijit ringan trus di bungkus kaos kaki deh.. aku jg pakai fever down jg ko kalo lagi demam biar telapak kakinya anget Ga kedinginan! Kalau kaki lagi pegel banget jg bisa pakai fever down ini smbil dipijet2 ringan kakinya.. alhasil kaki pegel nya berkurang trus anget deh.

R
R.
Menurunkan demam!

By Marcella
Btw.. kemaren mason demam 38 derajat.. gue gosokin fever down.. siang terus malem sebelum tidur.. pagi ini demamnya turun loh.
Cm gosokin fever down trus dia tidur..

R
R.
Ketika anak demam!

By tasyiiathasyia
Fever down!
@beautybarnindonesia
Di oleskan di telapak kaki
Dan di kasih kaos kaki
Ketika anak demam

R
R.
Sukaaak ternyata berefek bgs .

By anditagarnia
Jd val lg alergi en bis vaksin aga sumeng trus pakein ini di belakang kuping en lehernya Alhamdulillah td mlm tdr nyenyak dan skr badannya g sumeng lg, ditambah pake yg semprot tungau jd alerginya makin hilang.

Beauty Barn Aromatherapy - FeeveBeauty Barn Aromatherapy - Feeve
65.000,00