Beauty Barn Aromatherapy - Tummix

Tummix (ex Tummy Fix)

Tummy Oil

 

This mix contains collection of oils that are well known to help with vomiting and diarrhea used since ancient times. It helps to ease all kinds of digestion disorder also without any risk such as colic, constipation, stomach ache, bloating and gassiness.

For 0 month up.

 

Directions: Place a few drops of our oil on belly button of child. Massage starting from belly button in circular direction slowly outwards clockwise. Repeat 3-4 times. Apply gentle pressure only. Please dilute further with carrier oil if skin shows redness.

 

All Beauty Barn products are ecocert / COSMOS compliance and  FREE from:

Toxic | Steroids | Parabens | Phenoxyethanol | SLS | Artificial fragrances | Mineral oil | Propylene Glycol | Petrochemicals | Lanolin | Silicone derivatives

 

*BEAUTY BARN PRODUCTS ARE NOT MEDICINE. SEEK MEDICAL ATTENTION IF SYMPTOMS PERSIST.

 

Tummix

Tummy Oil

 

Campuran ini mengandung berbagai minyak atsiri yang berguna untuk mengatasi berbagai masalah pencernaan seperti kolik, konstipasi, sakit perut, mual, kembung, muntah, maupun diare.

Untuk 0 bulan keatas. 

 

 

Cara pemakaian: Teteskan 1-2 tetes campuran pada pusar, pijat lembut dengan gerakan memutar ke arah luar searah jarum jam. Ulangi 3-4 kali. Jika kulit menunjukkan gejala iritasi seperti kemerahan, campurkan Tummix dengan carrier oil seperti vco, olive oil, atau minyak sayur. 

 

 All Beauty Barn products are ecocert / COSMOS compliance and  FREE from:

Toxic | Steroids | Parabens | Phenoxyethanol | SLS | Artificial fragrances | Mineral oil | Propylene Glycol | Petrochemicals | Lanolin | Silicone derivatives

 

* PRODUK  BEAUTY BARN BUKAN OBAT. CARI BANTUAN DOKTER JIKA KELUHAN BERLANJUT.

 

Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Cera Alba (Beeswax),Tocopherol, mix of essential oils.

Customer Reviews

Based on 8 reviews
100%
(8)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
R
R.
Gak bikin perut kembung!

By maidellafitriyani
Biasanya Rayyan pakai malam hari sebelum bobo kegunaannya biar perutnya gak kembung + anget jd Bobonya makin nyenyak deh

R
R.
alhamdulillah

Alhamdulillah freya bs pupup akhirnya setelah 5 hari
Thank you @beautybarnindonesia

R
R.
Mengatasi konstipasi !

Okay, thank you ya..
Oh ya, Tummy fix nya ampuh banget di anakku. Dia rewel bgt karena constipated dari pagi sampai mau magrib ga loop padahal biasanya pagi selalu loop.
Akhirnya di olesin Tummy fix, ternyata ampuh banget 30 menit langsung poop. Dan anak nya langsung ceria lagi mau ketawa tawa. Thank youuu Will definitely repurchase and choose this over any "medications" out there.

R
R.
Andalan anak sakit perut dan diare!

Klo essential oilny sih aku udh pakein lama ke anakku kalo Tummy fix nya bs diandalin kalo anak Lg skt perut atau diare, ga nyembuhin lgsg , tp di kasih bareng obat anaknya Lbh ga rewel.

R
R.
super lovess this !

Buat emma susah po*p. 2 drops only + massage..
Wallaa.. Po*p is coming in 30 mins!!

R
R.
Penolong saat diare!

Kemarin anakku sempet diare gitu pupnya ga karuan, kupakein malem sebelum tidur, paginya langsung mendingan alhamdulillah

Beauty Barn Aromatherapy - TummixBeauty Barn Aromatherapy - Tummix
105.000,00