Beauty Barn Kid - Face Cream

Hydrating Face Cream

 

Our Hydrating Face Cream combines the best ingredients in a light, yet nutrient-rich cream, that hydrates delicate skin. You can feel difference the first time you use it. An invaluable cream for dry, flaky and sensitive skin.

For all skin type especially face/neck rash, dermatitis atopic & eczema prone.

For 0 month up.

 

100% Natural Ingredients.

Active ingredients:

Avocado – contains high unsaponifiables that are reputed to be effective moisturizer for the skin’s upper layers. It reduces roughness, cracking and irritation, making the skin softer and smoother.

Calendula - well known for its wound-healing, skin-soothing and anti-inflammatory properties. Effective in treating skin disorders.

Carrot Seed – contains carotene and vitamin A to balance healthy skin.

Broccoli Seed – non-greasy, moisturizing and quickly absorbed by the skin to help the other ingredients to penetrate the skin faster.

 

Directions; Apply a thin layer of cream evenly over the face after bath or when needed. For extreme conditions, apply 5-6 times daily.

 

 

All Beauty Barn products are ecocert / COSMOS compliance and  FREE from:

Toxic | Steroids | Parabens | Phenoxyethanol | SLS | Artificial fragrances | Mineral oil | Propylene Glycol | Petrochemicals | Lanolin | Silicone derivatives

 

*BEAUTY BARN PRODUCTS ARE NOT MEDICINE. SEEK MEDICAL ATTENTION IF SYMPTOMS PERSIST.

 

 

 

Hydrating Face Cream

 

Krim pelembap wajah yang ringan namun kaya nutrisi untuk melembapkan kulit wajah dan leher. Gunakan untuk mengatasi kulit wajah yang kering, sensitif atau pun yang memiliki masalah kulit seperti eksim, ruam susu, atau biang keringat.

Untuk semua jenis kulit terutama ruam muka/leher, kering, dermatitis atopik dan eksim.

untuk 0 bulan keatas.

 

100% bahan natural.

 

Cara  pemakaian; Oleskan tipis merata pada kulit wajah sehabis mandi atau jika diperlukan. Untuk kondisi buruk, oleskan 5-6 kali dalam sehari.

  

All Beauty Barn products are ecocert / COSMOS compliance and  FREE from:

Toxic | Steroids | Parabens | Phenoxyethanol | SLS | Artificial fragrances | Mineral oil | Propylene Glycol | Petrochemicals | Lanolin | Silicone derivatives

 

* PRODUK  BEAUTY BARN BUKAN OBAT. CARI BANTUAN DOKTER JIKA KELUHAN BERLANJUT.

 

 

Organic Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Cetyl Alcohol (from Vegetables), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Brassica Oleraceae (Broccoli) Seed Oil, Gratissima (Avocado) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glyceryl Stearate (from Palm Kernel), Organic Glycerin (from Vegetable), Cetearyl Alcohol (from Vegetables), Sodium Levulinate (from Corn), Sodium Anisate (from Fennel), Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Matricaria Recutita (German Chamomile) Oil, Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Potassium Sorbate (from Fruits), Benzoic Acid.

Customer Reviews

Based on 9 reviews
89%
(8)
11%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
R
R.
Face cream, mengurangi bruntus

By trisydwilestari
Pakein face cream dari @beautybarnindonesia, dalam 2 hari udah kelihatan berkurang beruntusannya dan sekarang sudah mulus kembali!

R
R.
For dry flaky skin..

For dry flaky skin..

R
R.
Slow but heals naturally!

Face cream jg bikin halus. Ryan asi nya jg udh ilang . Engga gak instant tp dlm 3 Minggu perubahannya signifikan .
Sukses terus beautybarn

R
R.
Satisfy bgt!

Sudah hampir 1,5 tahun pakai produk beautybarnindonesia utk anakku, to belom pernah pakai face cream dan heal good itu. nah kulit di pahaku kmrn digigit serangga gt dan jadi iritasi kulitnya. Aq olesin face cream dan heal good ( dikombinasikan) dan sekarang sembuh, tnyt mamanya jg bisa pakai. Thank you beautybarn
Satisfy bgt deh bs dipakai seluruh anggota keluarga!

R
R.
Telaten !

Syukurlah udah mulus lagi pake facecream aku telatinen aja jadinya

R
R.
Recommended bgt buat maslh kulit

By windaperwita
Sedih liat pipi mulus baby kayak parutan kasar bgt karena alergi, denger2 dari temen ada krim yg bisa mengatasi masalah eksim susu seperti ini dengan jitu, nyobalah saya, eh sungguhan @beautybarnindonesia face cream for kid ampuh banget baru dipake 2x udah menipis kulit kasarnya terima kasih @mommeshopdotcom yg udah berjasa kilat mengirim nya cepat gapake lama
Recommended bgt bt masalah kulit pada bayi kandungannya natural

Beauty Barn Kid - Face CreamBeauty Barn Kid - Face Cream
85.000,00