Beauty Barn Kid - Lip Balm

Nourishing Lip Balm

 

Our Nourishing Lip Balm heals dry, chapped lips and delivers continual protection to keep lips healthy. It works also for wounded or bleeding lips. Adults can also benefit from it!

For dry, chapped, wounded lips.

For 0 months up. 

 

100% Natural Ingredients. Food grade

 Active ingredients:

Avocado oil – the industry’s treasure: filled with rich nutrients that are quickly absorbed, meaning immediate nourishments once it’s applied.

Shea Butter – prevents, heals and moisturizes sunburned, dry and cracked lips. Rich in anti-inflammatory properties, easily absorbed into the skin.

Lavender – heals and nourishes dry lips. Soothes chapped and sunburnt lips. It’s also a remedy for all major skin problems.

Peppermint – heals and soothes chapped, sunburnt, wind-chapped lips while giving a cooling and refreshing sensation — a major reason why this oil is an active ingredient in many lip moisturizers and lip glosses.

Sweet Almond Oil - non-greasy and quickly absorbed to moisturize and rejuvenate chapped lips.

 

Directions; Apply liberaly on dry, cracked lips or wounded (bleeding) lips 

 

All Beauty Barn products are ecocert / COSMOS compliance and  FREE from:

Toxic | Steroids | Parabens | Phenoxyethanol | SLS | Artificial fragrances | Mineral oil | Propylene Glycol | Petrochemicals | Lanolin | Silicone derivatives

 

*BEAUTY BARN PRODUCTS ARE NOT MEDICINE. SEEK MEDICAL ATTENTION IF SYMPTOMS PERSIST.

 

Nourishing Lip Balm

 

Pelembap bibir untuk menyembuhkan bibir kering, pecah-pecah sekaligus memberi perlindungan secara terus menerus untuk menjaga bibir tetap sehat. Bisa untuk bibir luka yang berdarah. Bermanfaat untuk dewasa juga.

Untuk bibir kering, luka.

Untuk 0 bulan keatas.

 

100% Bahan Natural. Aman jika tertelan. 

 

Cara pemakaian; Aplikasi langsung pada bibir yang kering, pecah-pecah dan  luka (berdarah).

 

 All Beauty Barn products are ecocert / COSMOS compliance and  FREE from:

Toxic | Steroids | Parabens | Phenoxyethanol | SLS | Artificial fragrances | Mineral oil | Propylene Glycol | Petrochemicals | Lanolin | Silicone derivatives

 

* PRODUK  BEAUTY BARN BUKAN OBAT. CARI BANTUAN DOKTER JIKA KELUHAN BERLANJUT.

 

 

Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Cera Alba (Beeswax), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.

Customer Reviews

Based on 3 reviews
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
R
R.
Ampuh buat bibir kering!

By Tiwi
Say brgnya udah sampe ya.
Lipbalm nya ok ternyata. Ampuh buat bibir kering.
Pas Daphne lg panas dalem bibirnya pecah2

R
R.
Lip balm, love it!

By Stephanie king
Anw aku terapi pake lip balm , manjur banget loh sehari langsung nutup crack nya , then now dah ngga sakit
Kemarenan pas parah sampe bedarah2
Moist tapi ngga oily
Love it

R
R.
Natural alami!

By indahkuswindarti
Sedikit2 saya mulai memilih apapun yg berbahan natural alami buat keluarga saya. Dari penggunaan essential oil untuk terapi kesehatan, dan kemarin Krn MB rism 4thn punya keluhan bibir yang selalu kering mama cari lip balm yg senatural mungkin dan aman untuk baby dan anak , akhirnya ketemulah di @yotura , lip balm ini bisa di pakai dr baby sampi dewasa. Alhamdulillah pemakaian rutin skrg udah gak kering banget, Krn sebelumnya sampai berdarah gt. Emang saya belum 100% bebas dari bahan kimia tp seenggaknya kita berusaha untuk gak pakai banyak bahan kimia ketubuh kita. Krn pemakaian bahan kimia pun efek panjangnya gak bagus buat tubuh dah kesehatan.

Beauty Barn Kid - Lip Balm
65.000,00