Beauty Barn Kid - Skin Soother
Beauty Barn Kid - Skin SootherBeauty Barn Kid - Skin SootherBeauty Barn Kid - Skin Soother
65.000,00

All purpose Skin Soother

 

Our All Purpose Skin Soother contains nature’s therapeutic properties to help calm and soothe all types of skin discomfort. You name it, this soother solves it: cuts, burns, bug bites, body eczema, body rashes, sore nipples, bruises even dry cuticle. It’s a must-have in everybody's drawer and bag. It works so well that adults get hooked also!

 For  all kinds of skin discomfort. 

For 0 month up

 

100% Natural Ingredients. Food grade.

Active ingredients:

Sweet Almond oil - helps heal and nourish dry skin. Soothes inflammation and can improve conditions such as eczema, psoriasis, sunburn and dermatitis.

Bergamot – a natural antibiotic and disinfectant. It suppresses pain, heals cuts and scars.

Tea Tree – used to inhibit bacterial, microbial, and viral infections and to protect wounds from becoming septic. It also promotes absorption of nutrients and speeding up the healing rate of scars and after marks. It’s also a natural insecticide.

Myrrh – an antimicrobial, astringent, expectorant, antifungal, stimulant, antiseptic, immune booster, circulatory, anti-inflammatory and. It helps wounds heal quickly and protects them from infection. 

 

Directions: Pump a small amount of product, then dab with fingertip and rub to affected area. For faster relief, rub until oil absorbs  completely. For face area use only for small area such as mosquito bites or light scratches or unbroken skin such as bruises. Not for face rash.

 


 

All Beauty Barn products are ecocert / COSMOS compliance and  FREE from:

Toxic | Steroids | Parabens | Phenoxyethanol | SLS | Artificial fragrances | Mineral oil | Propylene Glycol | Petrochemicals | Lanolin | Silicone derivatives

 

*BEAUTY BARN PRODUCTS ARE NOT MEDICINE. SEEK MEDICAL ATTENTION IF SYMPTOMS PERSIST.

 

All purpose Skin Soother 

 

Oil gel lembut multifungsi dengan manfaat terapeutik untuk meredakan berbagai keluhan mengenai kulit, seperti lmerah-merah, luka tergores, luka bakar, gigitan serangga, eksim badan, memar, puting lecet dan lain-lain. Sangat bermanfaat bahkan untuk kutikel kering.

Untuk segala keluhan kulit.

Untuk 0  bulan keatas

 

100% Bahan Natural. Aman jika tertelan.

 

Cara pemakaian: Keluarkan sedikit produk, lalu oleskan pada bagian kulit yang bermasalah. Untuk meredakan keadaan lebih cepat, gosok perlahan minyak hingga terserap oleh kulit sepenuhnya. Digunakan di wajah hanya untuk area yang tidak terlalu luas dan bukan luka terbuka, seperti lecet ringan, gigitan serangga, memar.

 

 All Beauty Barn products are ecocert / COSMOS compliance and  FREE from:

Toxic | Steroids | Parabens | Phenoxyethanol | SLS | Artificial fragrances | Mineral oil | Propylene Glycol | Petrochemicals | Lanolin | Silicone derivatives

 

* PRODUK  BEAUTY BARN BUKAN OBAT. CARI BANTUAN DOKTER JIKA KELUHAN BERLANJUT.

 

 

Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Cera Alba (Beeswax), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Azadirachta Indica (Neem) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil, Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass) Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Matricaria Recutita (German Chamomile) Oil, Cinnamomum Zeylanicum (Cinnamon) Bark Oil, Commiphora Myrrha (Myrrh) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract,Tocopherol.

Customer Reviews

Based on 15 reviews
100%
(15)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
R
R.
MEMAR HILANG!

Memar hilang dalam satu hari !

R
R.
Meredakan benjol

Ni buat testimoni beauty barn
Kemaren kejedot langsung darah beku n biru...hari ini langsung mendingan, pas kena langsung kasih produk beauty barn
Aman kannn... Benjuttt hilang

R
R.
Alergi merah hilang!

Kemarin itu anakku sempet merah2 alergi ikan terus nyobain dioles pake soother, besoknya langsung hilang

R
R.
Ini the bestttttttt!

By tasyiiathasyia
Ini the bestttttttt
@beautybarnindonesia
Skin soother
Untuk luka , gigitan binatang , benjol dll

R
R.
aman untuk newborn!

Alhamdulillah lumayan berkurang banget, tar kalo udah sembuh 100% aku review deh, asyikk
Mommy mommy reviewan ceritanya dan ini aman buat newborn pastinya
Itu yang glowing glowing abis diolesin ini ya

R
R.
Memudarkan bekas gigitan serangga!

By withami kalo mami blg ini stick ajaib!
Baby kale paling sensitif kulitnya kalo digigit nyamuk atau serangga, bekas gigitannya susah hilang, udah nyobain beberapa cream tetep aja susah ilang nya, apalagi di pipi sebelah kiri baby kale seperti ada bunderan ruam ASI yg bener2 susah hilang dan taaraaa syukur Alhamdulillah pke soother dari @beautybarnindonesia cepet ngilangin bekas gigitan serangga atau nyamuk dan sejenis lainnya termasuk ruam ASI di pipi lama2 pun memudar hilang