Beauty Barn Kid - Tooth Gel

All Fresh Tooth Gel

 

Our Safe Tooth Gel contains natural food-grade ingredients to keep gums and teeth healthy with a natural pH of 7.4. It also promotes good teeth-brushing habits with its refreshing fruity flavor.

For 12 months up.

 

100% Natural Ingredients. Using food preservative in airless bottle.

 Active ingredients:

Virgin Coconut Oil – a safe and edible natural disinfectant.

Tea Tree Oil – a natural disinfectant, well-known for its germicidal properties.

Betaine – derived from beet, promotes fresh and pleasant mouth feel.

 

Directions; Dispense a small amount on toothbrush and  brush teeth, gum and tongue gently.

* Our tooth gel uses food preservative to ensure safety for little children if they are to swallow  the tooth gel accidentally. Due to the food preservative nature, our tooth gel may experience moulding at the mouth of the dispencing bottle if product is not used or dispensed within 7-10 days from last usage. This happens when the content is exposed air or splashes of water that contains many bacteria and fungus. If moulding occurs, do not be alarmed. It is a normal phase. Clean the affected area with cotton bud and continue dispensing product untill color turns clear (usually 10 pumps). We use airless bottle which in return protects the content from being contaminated.

 

 

 

All Beauty Barn products are ecocert / COSMOS compliance and  FREE from:

Toxic | Steroids | Parabens | Phenoxyethanol | SLS | Artificial fragrances | Mineral oil | Propylene Glycol | Petrochemicals | Lanolin | Silicone derivatives

 

*BEAUTY BARN PRODUCTS ARE NOT MEDICINE. SEEK MEDICAL ATTENTION IF SYMPTOMS PERSIST.

 

All Fresh Tooth Gel

 

Pasta gigi yang mengandung bahan-bahan alami yang aman jika tertelan. Memilki pH alami 7.4 untuk menjaga kesehatan gusi dan gigi. Dapat dipakai mulai dari bayi tumbuh gigi. Simpan di tempat kering.

Untuk usia 12 bulan ke atas

 

100% Natural Ingredients | Non-Toxic | No Artificial Flavorings | No Artificial Sweetener | With Food Preservatives

 

Cara pemakaian; Gunakan sedikit odol pada sikat gigi dan sikat gigi dengan lembut.

*Tooth gel kami memakai pengawet makanan agar menjaga keamanan anak-anak jika produk secara tidak sengaja tertelan. Dengan sifat pengawet makan yang aman umumnya, tooth gel kami bisa mengalami jamur di bibir botol jika produk tidak dipakai atau dikeluarkan 7-10 hari. Hal tersebut terjadi  karena tooth gel yang terkontaminasioleh udara atau cipratan air yang penuh dengan bakteri dan jamur. Terjadinya jamur adalah hal yang sudah terantisipasi. Jika terjadi jamur, gunakan cottonbud untuk bersihkan bibir botol dan keluarkan isi hingga bersih kembali (sekitar 10x pompa). Tooth Gel kami menggunakan botol kedap udara sehingga isi tetap terjaga dari kontaminasi.

 

 

 All Beauty Barn products are ecocert / COSMOS compliance and  FREE from:

Toxic | Steroids | Parabens | Phenoxyethanol | SLS | Artificial fragrances | Mineral oil | Propylene Glycol | Petrochemicals | Lanolin | Silicone derivatives

 

* PRODUK  BEAUTY BARN BUKAN OBAT. CARI BANTUAN DOKTER JIKA KELUHAN BERLANJUT.

 

 

Aqua, Organic Glycerin (from Vegetable), Xanthan Gum, Carrageenan Gum, Virgin Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Natural Betaine (from Sugar Beet), Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Cinnamomum Zeylanicum (Cinnamon) Bark Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Sodium Benzoate (Food Preservative), Sodium Bicarbonate.

Customer Reviews

Based on 3 reviews
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
R
R.
Tooth gel, edible!

By dian_yuliaryani
Ini training bulat bulat alias sikat gigi dan pasta gigi kiyara.
Nah.. Pasta gigi ini dari @beautybarnindonesia dan ini edible lho moms alias gak papa kalo ketelen, tapi inget ya buibu jangan sengaja ditelen.. Hihi

R
R.
Gigi tumbuh bagus, tdk berlubang

Hai.. Anak saya timothy, sudah menggunakan product tooth gel dari beauty barn kid selama 2 tahun, gigi tumbuh bagus, tidak berlubang dan belum ada yg tanggal,,, terima kasih beauty barn, product bagus dan berkwalitas

R
R.
All safe fresh tooth gel ❤️

By tatadados

All safe fresh tooth gel from @beautybarnindonesia

Ini odol pertama Rafa dan sampai sekarang masih pakai odol ini. Wanginya jeruk dan rasanya enak
Di claim edible makanya mamak cobain dulu biar pasti
Anaknya doyan banget sikat gigi, entah doyan makanin odolnya apa emang doyan bebersih sebenarnya... Yang manapun alasannya asalkan ga pake drama waktu sikat gigi mamak mah hajar weh!

Beauty Barn Kid - Tooth GelBeauty Barn Kid - Tooth Gel
65.000,00