Beauty Barn Kid - Toothie
75.000,00

Click here to edit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Beauty Barn Kid - ToothieBeauty Barn Kid - ToothieBeauty Barn Kid - ToothieBeauty Barn Kid - ToothieBeauty Barn Kid - Toothie

All Fresh Toothie 30g, 80g

Pasta gigi yang mengandung bahan-bahan alami yang aman jika tertelan. Memilki pH alami 7.4 untuk menjaga kesehatan gusi dan gigi. Dapat dipakai mulai dari bayi tumbuh gigi. Simpan di tempat kering.

Untuk usia 12 bulan ke atas

100% Bahan Alami | Tidak Beracun | Tidak Ada Perasa Buatan | Tanpa Pemanis Buatan | Menggunakan Pengawet Makanan

Cara pemakaian: Gunakan sedikit odol pada sikat gigi dan sikat gigi dengan lembut.


Toothie kami memakai pengawet makanan agar menjaga keamanan anak-anak jika produk secara tidak sengaja tertelan. Dengan sifat pengawet makan yang aman umumnya, toothie kami bisa mengalami jamur di bibir botol jika produk tidak dipakai atau dikeluarkan 7-10 hari. Hal tersebut terjadi  karena toothie yang terkontaminasi oleh udara atau cipratan air yang penuh dengan bakteri dan jamur. Terjadinya jamur adalah hal yang sudah terantisipasi. Jika terjadi jamur, gunakan cottonbud untuk bersihkan bibir botol dan keluarkan isi hingga bersih kembali (sekitar 10x pompa). Toothie kami menggunakan botol kedap udara sehingga isi tetap terjaga dari kontaminasi.

All Beauty Barn products are ecocert / COSMOS compliance and  FREE from:

Toxic | Steroids | Parabens | Phenoxyethanol | SLS | Artificial fragrances | Mineral oil | Propylene Glycol | Petrochemicals | Lanolin | Silicone derivatives

All Fresh Toothie

30g, 80g

Our Safe Toothie contains natural food-grade ingredients to keep gums and teeth healthy with a natural pH of 7.4. It also promotes good teeth-brushing habits with its refreshing fruity flavor.

For 12 months up.

100% Natural Ingredients | Non-Toxic | No Artificial Flavorings | No Artificial Sweetener | With Food Preservatives

Directions: Dispense a small amount on toothbrush and  brush teeth, gum and tongue gently.

Our toothie uses food preservative to ensure safety for little children if they are to swallow  the tooth gel accidentally. Due to the food preservative nature, our toothie may experience moulding at the mouth of the dispencing bottle if product is not used or dispensed within 7-10 days from last usage. This happens when the content is exposed air or splashes of water that contains many bacteria and fungus. If moulding occurs, do not be alarmed. It is a normal phase. Clean the affected area with cotton bud and continue dispensing product untill color turns clear (usually 10 pumps). We use airless bottle which in return protects the content from being contaminated. 

All Beauty Barn products are ecocert / COSMOS compliance and  FREE from:

Toxic | Steroids | Parabens | Phenoxyethanol | SLS | Artificial fragrances | Mineral oil | Propylene Glycol | Petrochemicals | Lanolin | Silicone derivatives

Active ingredients:

Virgin Coconut Oil – a safe and edible natural disinfectant.

Tea Tree Oil – a natural disinfectant, well-known for its germicidal properties.

Betaine – derived from beet, promotes fresh and pleasant mouth feel.

Aqua, Organic Glycerin (from Vegetable), Xanthan Gum, Carrageenan Gum, Virgin Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Natural Betaine (from Sugar Beet), Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Cinnamomum Zeylanicum (Cinnamon) Bark Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Sodium Benzoate (Food Preservative), Sodium Bicarbonate. 

SEMUA KERUSAKAN, KETERLAMBATAN, ATAU KEHILANGAN DALAM PENGIRIMAN TIDAK BERDASARKAN KENDALI ATAU TANGGUNG JAWAB BEAUTY BARN. BEAUTY BARN AKAN MEMBANTU UNTUK MENGAJUKAN KELUHAN KEPADA AGEN PENGIRIMAN. KEPUTUSAN AKHIR TERGANTUNG PADA AGEN PENGIRIMAN.

ALL DAMAGE, DELAY OR LOSS DURING SHIPPING IS NOT UNDER BEAUTY BARN’S CONTROL OR RESPOSIBILITY. BEAUTY BARN WILL HELP TO FORWARD COMPLAINS ACCORDINGLY TO THE SHIPPING AGENT. FINAL RESOLVE WILL DEPENDS ON THE SHIPPING AGENT.

Customer Reviews

Based on 5 reviews
100%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
R
Repost (Jakarta, ID)
Pasta Gigi Andalan

@erniariyanti

Pasta gigi andalan yang anakku suka. Biasanya kalo pake pasta gigi lain suka banyak protes karena rasanya nggak enak. Aku juga gak khawatir karena bahannya food grade, jadi aman kalo tertelan.

R
Repost (Jakarta, ID)
Thank You Beauty Barn

@cailey_wen

Thank you for letting Cailey try @beautybarnindonesia Toothie.

Cailey akhir-akhir ini suka nyemilin pasta giginya. Toothie @beautybarnindonesia aman jika tertelan karena terbuat dari bahan natural, so I feel safe if she accidentally swallowed or start licking it :).

Y
Yulita Fitri (Jakarta, ID)
Rasanya disukai anak

Beli ini untuk anak saya yang abru 3 tahun, karena masih suka menelan pasta gigi (diemut). Jadi beli produk natural yang pasti aman jika tertelan. RAsanya juga enak kata anak saya hehe

G
GAMMARA LENGGO GENI (Jakarta, ID)

My boy loves it

H
Hera B (Jakarta, ID)
Kids love it

Rasanya buat anak saya yg pemilih suka. Akhirnya ada odol yg dia suka selain pigeon.